Prisvärda soffor från ScapaI förra veckan kom två nya kampanjsoffor från Scapa in i butiken. Sofforna kommar att säljas så länge lagret räcker! Mycket soffa för pengarna, och du får med dig soffan på momangen. U-soffan Luna i tyg Visby svart fixar många sittplatser när det är många som ska få plats, och sköna liggplatser när det är få. Välj vilken sida du önskar din öppna avslutsdivan.

Hörnsoffan Luna är en ännu större variant med ett skönt maxihörn. Soffan säljs i det lättmatchade tyget Visby grå. Soffan har ett vändbart maxihörn, vilket gör att du kan välja vilken håll maxihörnet ska vara åt först hemma. För pris och mått, besök vår hemsida: http://www.mobelhuset.net/soffa.htm

This entry was posted in Nytt i butiken, Soffor. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>